Otto de Ontdekker

Spelenderwijs wennen aan onze school?

Is uw kind tussen de 3 en 4 jaar en al zindelijk? Dan kan uw kind al een ochtend in de week kennismaken met onze school bij Otto de Ontdekker. Dit is een initiatief van onze basisschool om de jongste kinderen, spelenderwijs te laten wennen aan onze school.

Woensdagochtend
Elke woensdag van 8:45 tot 11:45 uur kunnen zij op onze school zingen, knutselen en spelletjes spelen onder begeleiding van een juf van de school. Zij zet zich samen met onze vrijwilligster in om de overstap van peuter naar kleuter te verkleinen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Lijkt het u leuk? Vraag een rondleiding aan óf neem contact met ons op via de mail of per telefoon. Maar… wacht niet te lang, we houden het groepje lekker klein, er is plaats voor maximaal 10 kinderen.