Overblijf en Opvang

Het Kindereetcafé (overblijven op school)

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, kan er gebruik worden gemaakt van de overblijf bij het Kindereetcafé (in de school op de eerste verdieping in onze centrale hal). Simone Luijsterburg staat op deze schooldagen, samen met een team vrijwilligers, klaar om uw kind(eren) de begeleiden tijdens de lunch. Na de lunch, gaan zij samen ontspannen en/of spelen. Als het goed weer is, gaan de kinderen lekker naar buiten. De overblijf kost 2,50 euro per keer. U kunt tot 09:00 uur 's morgens aanmelden.

De COKD de Bever en Kinderlandshoek (buitenschoolse opvang)

COKD verzorgt de buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar.
Voor de jongste kinderen hebben wij een kleinschalige groep in obs de Bever. De kinderen van 5 tot 13 jaar kunnen naar onze uitdagende locatie Kinderlandshoek, wat grenst aan het
schoolplein. Wij werken met een uitgebreid activiteitenprogramma welke u terug kunt vinden in onze Flexapp, daarnaast kunt u gebruik maken van onze zwemlesservice.
Openingstijden: voorschool vanaf 7:00 en naschool tot 18:30 uur. Tijdens vakanties en studiedagen zijn wij de gehele dag open. Voor meer informatie: 06- 50 61 36 90 / www.cokd.nl

De SDK Groenland (buitenschoolse opvang)

BSO Groenland brengt en haalt kinderen van onze school. De kinderen worden met de stint (elektrisch voertuig) naar school gebracht en opgehaald. Tussen de middag eten ze gezellig een gezonde lunch waarbij de kinderen opgevangen worden op hun eigen groep met hun vertrouwde pedagogisch medewerker. Hierdoor biedt SDK regelmaat, structuur, rust, gezelligheid en continuïteit. Ook kunnen kinderen bij SDK Groenland terecht tijdens studiedagen en schoolvakanties. Kinderopvang Groenland is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussentijdse opvang (tso).  Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren.